Nutriční hodnoty (Jemný tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 923 kJ / 4 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 151,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,86 g |
| Tuky | 197,66 g |
| – nasycené | 52,56 g |
| – nenasycené | 131,40 g |
| –– mononenasycené | 93,39 g |
| –– polynenasycené | 38,01 g |
| ––– omega 3 | 6,70 g |
| Vláknina | 19,45 g |
| Cholesterol | 661 mg |
| Sodík | 818 mg |
| Sůl | 1,77 g |
| Sacharidy | 584,53 g |
| – cukry | 280,88 g |
| ––– laktóza | 45,38 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
| 3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 0,5 0,5 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 0,25 hrnku 0,25 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudink (prášek) | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk (na vymazání formy) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hrubá |