Kuře (slepice) na paprice v pomalém hrnci

Pomalý hrnec Doba přípravy: 4 hodiny 4 názory

Pomalý hrnec Doba přípravy: 4 hodiny 4 názory

Suroviny 4-5 porcí

kousek másla
větší cibule
celé kuře (slepice)
1 lžíce sladké mleté papriky
sůl
pepř
kostka masoxu
smetana

Postup přípravy receptu

  1. Na másle pěkně dozlatova osmažíme cibulku, přidáme na chvilku lžíci mleté papriky, zalijeme cca 1/4 l vody. Kuře opláchneme, rozčtvrtíme a nasolíme ze všech stran.

  2. Nádobu vložíme do podstavce, nalijeme cibulku s paprikou, přidáme kuře, rozdrobíme masox a opepříme.

  3. Zapneme na HIGH. Po 3,5 hodinách vyndáme čtvrtky kuřete, obereme, nakrájíme na kousky. Omáčku rozmixujeme a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve smetaně.

  4. Přidáme kousky kuřete a ještě tak 1/2 hodiny necháme provařit. Dochutíme. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu Kuře (slepice) na paprice v pomalém hrnci

Tématické fráze: kohout na paprice slepice na paprice kuře v pomalém hrnci kure pecene v pomalem hrnci celé kuře v pomalem hrnci pomalý hrnec kuře kuře pomalý hrnec vepřové na paprice v pomalém hrnci kuře na smetaně v pomalém hrnci pomalé kuře kohout na paprice recept slepice na paprice recept kohout v pomalém hrnci kuře na parice slepice recept slepice na smetaně v pomalém hrnci pečené kuře v pomalém hrnci kure na pap recept kohout na paprice pomalý hrnec kuře na smetaně