Kuře (slepice) na paprice v pomalém hrnci

bartomiska Kuchařka:

Doba přípravy: 4 hodiny PT4H00M 4-5 porcí Pomalý hrnec 4 názory

55

Suroviny

kousek másla
větší cibule
celé kuře (slepice)
1 lžíce sladké mleté papriky
sůl
pepř
kostka masoxu
smetana
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na másle pěkně dozlatova osmažíme cibulku, přidáme na chvilku lžíci mleté papriky, zalijeme cca 1/4 l vody. Kuře opláchneme, rozčtvrtíme a nasolíme ze všech stran.

  2. Nádobu vložíme do podstavce, nalijeme cibulku s paprikou, přidáme kuře, rozdrobíme masox a opepříme.

  3. Zapneme na HIGH. Po 3,5 hodinách vyndáme čtvrtky kuřete, obereme, nakrájíme na kousky. Omáčku rozmixujeme a zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve smetaně.

  4. Přidáme kousky kuřete a ještě tak 1/2 hodiny necháme provařit. Dochutíme. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 14 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře (slepice) na paprice v pomalém hrnci

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kohout na paprice slepice na paprice kuře v pomalém hrnci kuře pomalý hrnec kohout na paprice recept pomalé kuře pomalý hrnec kuře slepice na paprice recept vepřové na paprice v pomalém hrnci slepice recept kuře na parice slepice na smetaně v pomalém hrnci kure na pap pečené kuře v pomalém hrnci celé kuře v pomalem hrnci kohout na paprice recepty kohout v pomalém hrnci kuře na smetaně v pomalém hrnci recepty na slepice na paprice slepice recepty

Zapomněl/a jsem heslo