Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 692 kJ /
882 kcal
Bílkoviny3,78 g
– z toho živočišné bílkoviny1,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky89,32 g
– nasycené43,26 g
– nenasycené45,06 g
–– mononenasycené36,03 g
–– polynenasycené9,03 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,30 g
Cholesterol 81 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,40 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 hlávka zelí (bílé nebo červené) Zelí bílé čerstvé
80-100 g 80-100 g sádla Sádlo vepřové 90 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kmín Kmín
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
1 1 syrová brambora Brambor zimní 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.