Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 692 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 89,32 g |
| – nasycené | 43,26 g |
| – nenasycené | 45,06 g |
| –– mononenasycené | 36,03 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg bílého zelí (nebo červeného) | Zelí bílé čerstvé | 1500 g |
| 80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| celý kmín | Kmín | |
| cukr krystal | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový |