Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 692 kJ / 882 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 89,32 g |
– nasycené | 43,26 g |
– nenasycené | 45,06 g |
–– mononenasycené | 36,03 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 5,30 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 hlávka zelí (bílé nebo červené) | Zelí bílé čerstvé | |
80-100 g 80-100 g sádla | Sádlo vepřové | 90 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kmín | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
1 1 syrová brambora | Brambor zimní | 50 g |