Nutriční hodnoty (Rybí filety pod bylinkovo - smetanovým kabátkem / parní hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 601 kJ / 383 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,04 g |
| Tuky | 23,50 g |
| – nasycené | 14,38 g |
| – nenasycené | 8,62 g |
| –– mononenasycené | 7,65 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 6,76 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 15,58 g |
| – cukry | 11,42 g |
| ––– laktóza | 6,58 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 Rybí filety | Treska filet | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5 snítek 5 snítek petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 2 listy 2 listy šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 100 g 100 g sýr tvrdý | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 10 g |
| Nové brambory | Brambor raný | |
| čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín drcený | Kmín mletý |