Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný kapr a k němu něco navíc...)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie461 kJ /
110 kcal
Bílkoviny1,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,10 g
Tuky11,08 g
– nasycené0,75 g
– nenasycené9,85 g
–– mononenasycené6,98 g
–– polynenasycené2,87 g
––– omega 30,90 g
Vláknina0,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,09 g
Sůl10,10 g
Sacharidy1,45 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
naporcovaný kapr Kapr
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový
hrst hrst krájených hub Hřib čerstvý
hrst hrst krájeného řapíkatého celeru Celer řapíkatý
sklenice sklenice bílého vína Víno bílé suché
sklenice sklenice rybího vývaru Vývar rybí
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžička 1 lžička kopru Kopr nať čerstvý 5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.