Nutriční hodnoty (Marinovaný kapr a k němu něco navíc...)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 461 kJ / 110 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
| Tuky | 11,08 g |
| – nasycené | 0,75 g |
| – nenasycené | 9,85 g |
| –– mononenasycené | 6,98 g |
| –– polynenasycené | 2,87 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 0,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,09 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 1,45 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| naporcovaný kapr | Kapr | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| hrst hrst krájených hub | Hřib čerstvý | |
| hrst hrst krájeného řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| sklenice sklenice bílého vína | Víno bílé suché | |
| sklenice sklenice rybího vývaru | Vývar rybí | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1 lžička 1 lžička kopru | Kopr nať čerstvý | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |