Nutriční hodnoty (Výborná domácí tatarská omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 420 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 4,97 g |
| – nasycené | 0,36 g |
| – nenasycené | 4,26 g |
| –– mononenasycené | 3,03 g |
| –– polynenasycené | 1,23 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá sklenice majonézy | Majonéza | |
| 1 1 malá cibule (nebo 1/2 střední cibule) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 1-2 nakládané domácí okurky (dle chuti) | Okurka salátová čerstvá | |
| 8-12 8-12 kaparů (dle velikosti) | Kapary | |
| sardelová pasta | Sardelová pasta | |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| cukr | Cukr bílý |