Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Znojemská specialita z časopisu Blesk)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 636 kJ /
1 825 kcal
Bílkoviny114,85 g
– z toho živočišné bílkoviny108,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky128,12 g
– nasycené57,97 g
– nenasycené63,63 g
–– mononenasycené49,94 g
–– polynenasycené13,69 g
––– omega 30,54 g
Vláknina10,45 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 936 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy41,23 g
– cukry22,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 g 100 g sádla Sádlo vepřové 100 g
60 g 60 g rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 2 sterilované okurky Okurka polní zavařená
50 g 50 g sterilovaného hrášku Hrášek zelený sterilovaný 50 g
50 g 50 g sterilované mrkve Mrkev zavařená 50 g
150 ml 150 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 150 ml
pepř Pepř černý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.