Nutriční hodnoty (Znojemská specialita z časopisu Blesk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 636 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 128,12 g |
– nasycené | 57,97 g |
– nenasycené | 63,63 g |
–– mononenasycené | 49,94 g |
–– polynenasycené | 13,69 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 10,45 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 41,23 g |
– cukry | 22,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g sádla | Sádlo vepřové | 100 g |
60 g 60 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
50 g 50 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 50 g |
50 g 50 g sterilované mrkve | Mrkev zavařená | 50 g |
150 ml 150 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 150 ml |
pepř | Pepř černý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská |