Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 999 kJ /
956 kcal
Bílkoviny134,20 g
– z toho živočišné bílkoviny133,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky36,66 g
– nasycené10,34 g
– nenasycené16,66 g
–– mononenasycené12,73 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,64 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 833 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy21,35 g
– cukry16,45 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vařené rybí maso Treska filet 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
máslo na vymazání plechu Máslo kravské
muškátový oříšek nebo květ Muškátový oříšek
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
strouhanka na obalení Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
asi hrst hrst hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.