Nutriční hodnoty (Rybí roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 36,66 g |
| – nasycené | 10,34 g |
| – nenasycené | 16,66 g |
| –– mononenasycené | 12,73 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 0,64 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 833 mg |
| Sůl | 1,89 g |
| Sacharidy | 21,35 g |
| – cukry | 16,45 g |
| ––– laktóza | 12,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vařené rybí maso | Treska filet | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| máslo na vymazání plechu | Máslo kravské | |
| muškátový oříšek nebo květ | Muškátový oříšek | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi hrst hrst hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |