Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plátky v zeleninovo-smetanové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 978 kJ /
473 kcal
Bílkoviny12,24 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,24 g
Tuky28,30 g
– nasycené17,95 g
– nenasycené8,71 g
–– mononenasycené7,63 g
–– polynenasycené1,09 g
––– omega 30,27 g
Vláknina9,29 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 153 mg
Sůl0,35 g
Sacharidy39,95 g
– cukry17,12 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky kuřecího masa Kuře prso
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
10 cm 10 cm mladé cukety (se slupkou) Cuketa čerstvá
1/4 1/4 menší hlávky bílého zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
4-5 4-5 žampionů Žampion čerstvý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 kelímek 1 kelímek smetana na vaření 12% (200 g) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžička 1 lžička nasekaného kopru (nemusí být) Kopr nať čerstvý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.