Nutriční hodnoty (Vepřové maso s mrkví a rajčatovým protlakem z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 558 kJ / 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,44 g |
| Tuky | 26,48 g |
| – nasycené | 10,75 g |
| – nenasycené | 11,21 g |
| –– mononenasycené | 9,21 g |
| –– polynenasycené | 1,99 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 10,95 g |
| Cholesterol | 216 mg |
| Sodík | 435 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 44,80 g |
| – cukry | 23,40 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 g 400-500 g vepřové plece | Vepřová plec | 450 g |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 120 g 120 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 120 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1 1 menší bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 1 1 menší kousek skořice | Skořice ceylonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
| 20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření (nemusí být) | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý |