Nutriční hodnoty (Pstruzi, plněné bylinkami a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 460 kJ / 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,36 g |
| Tuky | 5,44 g |
| – nasycené | 1,27 g |
| – nenasycené | 3,56 g |
| –– mononenasycené | 1,99 g |
| –– polynenasycené | 1,58 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 517 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 38,60 g |
| – cukry | 12,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-4 2-4 pstruzi (podle počtu strávníků) | Pstruh | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 60 g |
| 4 lžíce 4 lžíce libečku nebo bazalky | Libeček čerstvý | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| 2 PL 2 PL bylinkového másla | Máslo bylinkové | |
| 50 g 50 g uzené šunky nebo tence pokrájené Vahalové slaniny | Šunka vepřová uzená | 50 g |
| 4-6 PL 4-6 PL mix kořenové zeleniny pod svíčkovou | Mrkev čerstvá |