Nutriční hodnoty (Osvěžující jablko-tvarohová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 239 kJ / 3 403 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,12 g |
| Tuky | 51,04 g |
| – nasycené | 18,55 g |
| – nenasycené | 20,84 g |
| –– mononenasycené | 15,76 g |
| –– polynenasycené | 5,08 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 22,50 g |
| Cholesterol | 1,09 g |
| Sodík | 693 mg |
| Sůl | 1,34 g |
| Sacharidy | 619,20 g |
| – cukry | 332,00 g |
| ––– laktóza | 23,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 300 ml 300 ml studeného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 2 vanilkové pudinky (prášek) | Puding v prášku | 80 g |
| 1/2 litru 1/2 litru jablečného džusu (nebo moštu) | Džus jablečný | 500 ml |
| 3 3 větší jablka | Jablko čerstvé | 450 g |