Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát v páře na bylinkách

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování )

23. 9. 2022 19:06

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie9 313 kJ / 2 226 kcal
Bílkoviny173,46 g
Tuky51,92 g
Vláknina12,84 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 3,51 g
Sůl8,81 g
Sacharidy259,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perfektní rychlé a zdravé jídlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

27. 9. 2022 19:28

kuhnice: Děkuji za upřesnění. :-K

kuhnice kuhnice

27. 9. 2022 04:02

Merylas (moderátorka):
Květák rozmixuji, hodím na pánev se lžící olivového oleje, osolím a opepřím. Za 10 mimut je hotov :-K

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 9. 2022 19:07

Mohla bych se zeptat, jak připravujete květákovou rýži? Děkuji. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Suroviny: candát, citron, sůl, sušená bazalka, koření oregáno, olej olivový, rýže, zelenina

TopRecepty.cz

Candát v páře na bylinkách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7382G