Nutriční hodnoty (Narozeninový dort - loď)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 499 kJ / 2 031 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 39,80 g |
| – nasycené | 9,50 g |
| – nenasycené | 18,50 g |
| –– mononenasycené | 14,20 g |
| –– polynenasycené | 4,30 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 531 mg |
| Sůl | 1,29 g |
| Sacharidy | 351,90 g |
| – cukry | 204,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 5 5 polévkových lžic vody | Voda | |
| 1/4 balíčku 1/4 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 3 g |
| rybízový džem | Džem z červeného rybízu | |
| pomerančový džem | Marmeláda pomerančová | |
| borůvky nebo jiné bobulovité ovoce | Borůvky čerstvé | |
| 1 1 vanilkový krém | ||
| 1 1 čokoládový krém | ||
| K2 hmota | Fondán | |
| potravinářské barvy | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |