Pestré mleté maso

tejaja Kuchařka: tejaja

Mleté maso 0 názorů

Suroviny

400 g mletého masa
1 lžíce oleje
1 cibule
2 rajčata
2 lžíce kečupu
sůl
mletý pepř
špetka oregana
1 dl červeného vína
100 g hrášku
100 g kukuřice
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji opražíme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno narezanú cibuľu a za stáleho miešania opražíme.

  2. Pridáme na kocky narezané paradajky, kečup, víno a dusíme, kým sa šťava čiastočne neodparí. Pridáme hrášok a kukuricu, ochutíme oreganom. Podusíme asi 10 minút. Podávame so zemiakmi.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Pestré mleté maso

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: mleté maso recepty recepty z mletého masa recept kuřeci maso likérové špičky postup recepty na vepřové maso kuřecí maso recepty postup likérových špiček špička na likérové špičky likerove spicky recepty mleté maso kuřecí guláš recept co uvařit z mletého masa kuřecí maso roládky z kuřecího masa recept vepřové maso maso se smetanou vepřová plec vepřová plec recepty forma likerove špicky pravé likérové špičky recept

Zapomněl/a jsem heslo