Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvička s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 490 kJ /
356 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky2,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené1,40 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina29,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 800 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy60,00 g
– cukry40,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g mrkve Mrkev čerstvá 1000 g
300 g 300 g sterilovaného hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený sterilovaný 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 oříšek 1 oříšek másla (nebo olej) Máslo kravské 8 g
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu Bujón hovězí 5 g
hladká mouka (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.