Nutriční hodnoty (Mrkvička s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 490 kJ / 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,40 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 40,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g mrkve | Mrkev čerstvá | 1000 g |
300 g 300 g sterilovaného hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený sterilovaný | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 oříšek 1 oříšek másla (nebo olej) | Máslo kravské | 8 g |
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
sůl | Sůl mořská |