Nutriční hodnoty (Brynzová pomazánka s vajíčkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 759 kJ / 1 376 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 69,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,38 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g | 
| Tuky | 119,45 g | 
| – nasycené | 69,31 g | 
| – nenasycené | 42,67 g | 
| –– mononenasycené | 36,93 g | 
| –– polynenasycené | 5,73 g | 
| ––– omega 3 | 1,46 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 773 mg | 
| Sodík | 2,42 g | 
| Sůl | 6,25 g | 
| Sacharidy | 5,97 g | 
| – cukry | 4,57 g | 
| ––– laktóza | 4,57 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g | 
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g | 
| 2 2 vajíčka vařená na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g | 
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| nať mladé cibulky | Cibulka jarní nať čerstvá |