Nutriční hodnoty (Jablečná polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 689 kJ / 882 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,10 g |
| Tuky | 2,81 g |
| – nasycené | 0,94 g |
| – nenasycené | 1,21 g |
| –– mononenasycené | 0,13 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 20,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 199,00 g |
| – cukry | 171,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| 1 1 houska | Houska pšeničná | |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rýže | Rýže bílá | 30 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| voda | Voda |