Nutriční hodnoty (Indiánské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 590 kJ / 2 770 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 75,97 g |
| – nasycené | 10,59 g |
| – nenasycené | 54,00 g |
| –– mononenasycené | 39,12 g |
| –– polynenasycené | 14,88 g |
| ––– omega 3 | 3,72 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 725 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 455,28 g |
| – cukry | 333,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 160 g 160 g cukru | Cukr bílý | 160 g |
| 160 g 160 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 160 g |
| 6 lžic 6 lžic vlažné vody | Voda | 108 ml |
| 4 lžice 4 lžice oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 120 g 120 g pískového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| džem | Džem ze směsi ovoce | |
| čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |