Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 040 kJ /
3 595 kcal
Bílkoviny70,80 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,40 g
Tuky142,38 g
– nasycené17,08 g
– nenasycené108,67 g
–– mononenasycené77,33 g
–– polynenasycené31,34 g
––– omega 38,50 g
Vláknina23,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 523 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy496,00 g
– cukry311,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
250 g 250 g cukru krystal Cukr bílý 250 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 smetana ke šlehaní Smetana kravská sladká 30%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořicový cukr Cukr skořicový
1 balíček 1 balíček želé na dorty (čiré) Želatina cukrářská
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.