Nutriční hodnoty (Jablečné řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 040 kJ / 3 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,40 g |
Tuky | 142,38 g |
– nasycené | 17,08 g |
– nenasycené | 108,67 g |
–– mononenasycené | 77,33 g |
–– polynenasycené | 31,34 g |
––– omega 3 | 8,50 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 523 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 496,00 g |
– cukry | 311,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 smetana ke šlehaní | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 balíček 1 balíček želé na dorty (čiré) | Želatina cukrářská | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |