Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po indonésku s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 007 kJ /
1 914 kcal
Bílkoviny128,05 g
– z toho živočišné bílkoviny114,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,05 g
Tuky120,38 g
– nasycené12,01 g
– nenasycené99,31 g
–– mononenasycené71,52 g
–– polynenasycené27,79 g
––– omega 38,30 g
Vláknina34,30 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 282 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy75,13 g
– cukry10,23 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 PL 5 PL rostlinného oleje Olej řepkový 100 ml
500 g 500 g vepřové panenky Vepřová panenka 500 g
1 lžička 1 lžička zázvoru (v prášku) Zázvor sušený 7 g
2 2 polévková lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 polévková lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
5 5 polévkových lžic sladké sójové omáčky Sójová omáčka Tamari
375 ml 375 ml vody Voda 375 ml
1 1 větší cibule (nakrájená na větší kousky) Cibule čerstvá 70 g
3 3 namačkané stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
malinko chilli (v prášku) (jak uznáte za vhodné) Chilli paprička sušená
1 PL 1 PL šťávy z citronu Šťáva z citrónu 15 ml
máslo Máslo kravské
rýže Rýže bílá
voda Voda
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.