Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 413 kJ /
1 055 kcal
Bílkoviny111,38 g
– z toho živočišné bílkoviny106,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,88 g
Tuky49,87 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené19,71 g
–– mononenasycené17,13 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,35 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 371 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy36,80 g
– cukry31,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece (na guláš) Vepřová plec 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 30 g
vývar Vývar masový
250 ml 250 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
citronová šťáva Šťáva z citrónu
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.