Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
Tuky | 49,87 g |
– nasycené | 23,14 g |
– nenasycené | 19,71 g |
–– mononenasycené | 17,13 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 415 mg |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 36,80 g |
– cukry | 31,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece (na guláš) | Vepřová plec | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
vývar | Vývar masový | |
250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |