Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,88 g |
| Tuky | 49,87 g |
| – nasycené | 23,14 g |
| – nenasycené | 19,71 g |
| –– mononenasycené | 17,13 g |
| –– polynenasycené | 2,58 g |
| ––– omega 3 | 0,35 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 415 mg |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 36,80 g |
| – cukry | 31,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece (na guláš) | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
| vývar | Vývar masový | |
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |