Nutriční hodnoty (Štramberské uši)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,34 g |
| Tuky | 21,62 g |
| – nasycené | 4,94 g |
| – nenasycené | 10,90 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 433,61 g |
| – cukry | 224,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 170 g 170 g cukru moučkového | Cukr bílý | 170 g |
| 50 g 50 g medu | Med nepasterovaný | 50 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1/3 lžičky 1/3 lžičky sody | Jedlá soda | 4.0000001192092896 g |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |