Nutriční hodnoty (Dietní fazolová polévka s celerem - Fassolada me Selino)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 124 kJ / 1 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 74,17 g |
| Tuky | 34,66 g |
| – nasycené | 5,39 g |
| – nenasycené | 29,07 g |
| –– mononenasycené | 23,84 g |
| –– polynenasycené | 5,23 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 67,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 181,87 g |
| – cukry | 26,61 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílých fazolí | Fazole bílé | 300 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2-3 kusy 2-3 kusy celerové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř černý | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |