Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecká klasika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 029 kJ /
1 680 kcal
Bílkoviny40,54 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,54 g
Tuky142,35 g
– nasycené33,21 g
– nenasycené103,67 g
–– mononenasycené74,60 g
–– polynenasycené29,07 g
––– omega 38,50 g
Vláknina16,34 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 4,11 g
Sůl10,00 g
Sacharidy52,20 g
– cukry40,20 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
černé olivy (ja davám na 1 porci tak 5 oliv) Olivy čerstvé zralé
1/2 hlávky 1/2 hlávky ledového salátu Salát ledový čerstvý 250 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 malá cibule (červená) Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g sýru Feta Sýr feta 200 g
100 ml 100 ml olivový oleje Olej řepkový 100 ml
vinný ocet Ocet vinný bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
oregáno nebo koření tatziki Oregano sušené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.