Nutriční hodnoty (Salát s kuřecím masem a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 829 kJ / 198 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,06 g |
| Tuky | 1,68 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 1,16 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,64 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,64 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 35,40 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| balíček balíček těstovin | Těstoviny pšeničné | |
| kuřecí maso | Kuře prso | |
| salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 4 větší rajčata (mohou být i cherry rajčátka) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| plechovka kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| zelené olivy | Olivy čerstvé nezralé | |
| černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| bílý jogurt (větší kelímek) | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bazalka (čerstvá nebo sušená) | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |