Nutriční hodnoty (Vycpané papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 8 166 kJ / 1 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 55,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,24 g |
| Tuky | 114,37 g |
| – nasycené | 64,87 g |
| – nenasycené | 43,85 g |
| –– mononenasycené | 37,01 g |
| –– polynenasycené | 6,84 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 30,76 g |
| Cholesterol | 363 mg |
| Sodík | 6,29 g |
| Sůl | 15,43 g |
| Sacharidy | 136,39 g |
| – cukry | 114,45 g |
| ––– laktóza | 6,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 12 12 malých podlouhlých paprik | Paprika červená čerstvá | 1800 g |
| 300 g 300 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 300 g |
| 100 g 100 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |