Nutriční hodnoty (Mořská ryba v ředkvičkovém, šupinovém županu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 131 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 42,10 g |
| – nasycené | 14,18 g |
| – nenasycené | 25,80 g |
| –– mononenasycené | 22,14 g |
| –– polynenasycené | 3,66 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 651 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 31,70 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g štikozubce chilského | Hejk filet | 1200 g |
| 2 PL 2 PL másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1/2 1/2 větší bílé ředkve | Ředkev bílá čerstvá | |
| 5 5 malých červených ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 2 -3 PL 2 -3 PL škrobu | Bramborový škrob | 37.5 g |
| 2 PL 2 PL oliv.oleje | Olej olivový | 22 ml |
| černý drcený pepř | Pepř černý | |
| kari | Kari | |
| tymián (majoránka) | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka na ozdobu | Pažitka čerstvá |