Nutriční hodnoty (Langoše z Maďarska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 492 kJ / 2 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,15 g |
Tuky | 22,71 g |
– nasycené | 12,48 g |
– nenasycené | 7,83 g |
–– mononenasycené | 5,31 g |
–– polynenasycené | 2,52 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 16,68 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 382,84 g |
– cukry | 27,42 g |
––– laktóza | 17,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
125 g 125 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
olej | Olej řepkový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
kečup | Kečup sladký | |
tatarka | Tatarská omáčka |