Houbová česnečka
Suroviny
Porce: 4 a více
Nutriční hodnoty
Energie | 6 412 kJ / 1 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,94 g |
Tuky | 81,05 g |
Vláknina | 51,36 g |
Cholesterol | 438 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 126,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu nevím, nepoznačila jsem si to.
Polévka je dost variabilní, já jsem si dnes přidala hrst pokrájených masových škvarečků obalovaných v paprice.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 8. 2020 15:11
Marie Svarcova: Děkuji za milý komentář! Ta polévka je opravdu dobrá, já do ní vajíčko nedávám, jen česnek půl minutky povařím, i když mi čerstvý česnek nijak nevadí. Ale tahle polévka je pak opravdu lepší. A znáš to - krutonky jako chuťová tečka! Jestli vyzkoušíš, nebudeš litovat! Přeji hodně zdaru nejen ve vaření!
11. 8. 2020 14:57
co nejdřív udělám
9. 8. 2020 14:42
maris: Děkuji, od tebe mi pochvala udělala obzvlášť velkou radost!
9. 8. 2020 07:05
Ta by mi chutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Suroviny: houby lesní, vývar masový, sádlo, cibule, kmín drcený, pepř mletý, brambory, česnek, sůl, vejce, pažitka, chléb, sádlo
Houbová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp1P
4 názory