Nutriční hodnoty (Ovocna bublanina s makem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 437 kJ / 2 495 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 80,64 g |
| – nasycené | 13,76 g |
| – nenasycené | 53,24 g |
| –– mononenasycené | 22,24 g |
| –– polynenasycené | 31,00 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 879 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 390,70 g |
| – cukry | 306,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 12 lžic 12 lžic cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 12 lžic 12 lžic mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
| 4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| maková náplň | ||
| broskvový kompot | Broskev zavařená |