Nutriční hodnoty (Ovocna bublanina s makem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 437 kJ / 2 495 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 80,64 g |
– nasycené | 13,76 g |
– nenasycené | 53,24 g |
–– mononenasycené | 22,24 g |
–– polynenasycené | 31,00 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 879 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 390,70 g |
– cukry | 306,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
12 lžic 12 lžic cukru | Cukr bílý | 300 g |
12 lžic 12 lžic mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
maková náplň | ||
broskvový kompot | Broskev zavařená |