Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 2 194 kJ / 524 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
| Tuky | 1,10 g |
| – nasycené | 0,37 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 122,14 g |
| – cukry | 113,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |