Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 194 kJ / 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 1,10 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 0,49 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,45 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,76 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 122,14 g |
– cukry | 113,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
olej | Olej řepkový | |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
lžička lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |