Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie2 194 kJ /
524 kcal
Bílkoviny2,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,35 g
Tuky1,10 g
– nasycené0,37 g
– nenasycené0,49 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,45 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,76 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy122,14 g
– cukry113,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřového masa Vepřová kýta
olej Olej řepkový
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
pepř mletý Pepř černý mletý
2 2 velká jablka Jablko čerstvé 300 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.