Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný řez s perníkovou příchutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 041 kJ /
4 312 kcal
Bílkoviny105,64 g
– z toho živočišné bílkoviny68,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,92 g
Tuky209,28 g
– nasycené33,60 g
– nenasycené158,86 g
–– mononenasycené113,18 g
–– polynenasycené45,68 g
––– omega 312,75 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 810 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy492,00 g
– cukry242,00 g
––– laktóza49,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
180 g 180 g krupicového cukru Cukr bílý 180 g
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
1 sklenice 1 sklenice vlažné převařené vody Voda 200 ml
240 g 240 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 240 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 1 kávová lžička perníkového koření Perníkové koření
marmeláda Marmeláda jahodová
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 plechovka 1 plechovka mandarinek Mandarinka čerstvá
1 plechovka 1 plechovka jahod Jahody čerstvé
2 2 čiré želatiny v prášku Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.