Nutriční hodnoty (Ovocný řez s perníkovou příchutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 041 kJ / 4 312 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,92 g |
Tuky | 209,28 g |
– nasycené | 33,60 g |
– nenasycené | 158,86 g |
–– mononenasycené | 113,18 g |
–– polynenasycené | 45,68 g |
––– omega 3 | 12,75 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 810 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 492,00 g |
– cukry | 242,00 g |
––– laktóza | 49,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
180 g 180 g krupicového cukru | Cukr bílý | 180 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
1 sklenice 1 sklenice vlažné převařené vody | Voda | 200 ml |
240 g 240 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 240 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 kávová lžička perníkového koření | Perníkové koření | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 plechovka 1 plechovka mandarinek | Mandarinka čerstvá | |
1 plechovka 1 plechovka jahod | Jahody čerstvé | |
2 2 čiré želatiny v prášku | Želatina vepřová |