Nutriční hodnoty (Jablkový krém s mátou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 679 kJ / 162 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,20 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g | 
| Tuky | 1,04 g | 
| – nasycené | 0,34 g | 
| – nenasycené | 0,46 g | 
| –– mononenasycené | 0,04 g | 
| –– polynenasycené | 0,42 g | 
| ––– omega 3 | 0,08 g | 
| Vláknina | 7,80 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 11 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 33,15 g | 
| – cukry | 29,35 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g jablek (na drobnější kostky) | Jablko čerstvé | 300 g | 
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml | 
| cukr dle potřeby | Cukr bílý | |
| 100 100 g zakysané smetany (měla jsem trochu víc) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| čerstvá máta | Máta peprná list čerstvá |