Nutriční hodnoty (Tykvový nákyp s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 366 kJ / 1 283 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 96,70 g |
| – nasycené | 49,16 g |
| – nenasycené | 36,35 g |
| –– mononenasycené | 31,40 g |
| –– polynenasycené | 4,95 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 1,27 g |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,84 g |
| Sacharidy | 26,41 g |
| – cukry | 19,69 g |
| ––– laktóza | 19,41 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dýně nebo prorostlá cuketa | Dýně čerstvá | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 150 g 150 g nahrubo strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý |