Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kompot z oloupaných broskví pro další použití)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 519 kJ /
1 080 kcal
Bílkoviny16,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,40 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 85 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy235,00 g
– cukry183,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg broskví (tvrdých) Dužina broskve čerstvá 2000 g
1 lžíci 1 lžíci krystalového cukru Cukr bílý 15 g
1 1 badyán Badyán
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
20 g 20 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.