Nutriční hodnoty (Kompot z oloupaných broskví pro další použití)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 519 kJ / 1 080 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 3,00 g |
| –– mononenasycené | 1,40 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 235,00 g |
| – cukry | 183,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg broskví (tvrdých) | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
| 1 lžíci 1 lžíci krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
| 1 1 badyán | Badyán | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 20 g 20 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová |