Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jihočeský kynutý koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 557 kJ /
3 479 kcal
Bílkoviny65,23 g
– z toho živočišné bílkoviny14,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,30 g
Tuky113,75 g
– nasycené65,36 g
– nenasycené42,06 g
–– mononenasycené35,16 g
–– polynenasycené6,90 g
––– omega 30,55 g
Vláknina18,75 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,27 g
Sacharidy539,27 g
– cukry209,98 g
––– laktóza10,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
7 g 7 g sušeného droždí (nebo 30 g čerstvého) Droždí sušené 7 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka nastrouhané citronové kůry Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka zázvoru Zázvor sušený
500-700 g 500-700 g libovolného ovoce (podle chuti) Jahody čerstvé 600 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
7 lžic 7 lžic hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 105 g
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
5 lžic 5 lžic moučkového cukru Cukr bílý 125 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.