Nutriční hodnoty (Kečup bez vážení a zavařování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 296 kJ / 549 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,31 g |
Tuky | 3,21 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,51 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 1,14 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 22,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,60 g |
Sůl | 16,35 g |
Sacharidy | 111,38 g |
– cukry | 97,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 větších rajčat | Rajče červené čerstvé | 600 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
7 lžiček 7 lžiček cukru | Cukr bílý | 35 g |
7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1-2 lžičky 1-2 lžičky červené kari pasty (nebo chilli) | Curry pasta | 7.5 g |