Nutriční hodnoty (Kuřecí maso s drůbežími játry-DIA verze)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 543 kJ / 130 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 12,54 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g | 
| Tuky | 3,42 g | 
| – nasycené | 1,03 g | 
| – nenasycené | 1,55 g | 
| –– mononenasycené | 1,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,47 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,96 g | 
| Cholesterol | 298 mg | 
| Sodík | 52 mg | 
| Sůl | 0,11 g | 
| Sacharidy | 10,44 g | 
| – cukry | 6,32 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| Jedna porce porce kuřete (krůty, nebo králíka - já použila menší prsíčka z kuřete) cca 200 g | Kuře | |
| 40 g 40 g cibule | Cibule čerstvá | 40 g | 
| 40 g 40 g žampionů | Žampion čerstvý | 40 g | 
| 60 g 60 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 60 g | 
| 60 g 60 g červené kapie | Paprika červená čerstvá | 60 g | 
| 1 lžička 1 lžička bílého vína (nebo pár kapek citrónu) | Víno bílé suché | |
| lžička lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
 
	