Nutriční hodnoty (Džemy z hrušek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 392 kJ / 3 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,69 g |
| Tuky | 18,44 g |
| – nasycené | 2,21 g |
| – nenasycené | 8,55 g |
| –– mononenasycené | 2,24 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 198,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 184 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 678,63 g |
| – cukry | 501,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kg 4 kg hrušek | Hruška čerstvá | 4000 g |
| 1 kg 1 kg nektarinek | Dužina nektarinky čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg ostružin | Ostružiny čerstvé | 1000 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 6-8 ks 6-8 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 2-3 2-3 celé skořice | Skořice ceylonská |