Nutriční hodnoty (Bramborovo cuketový salát "Andrea")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 552 kJ / 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 9,60 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 8,40 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 9,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g zemiakov uvarených v šupe | ||
| 2 ks 2 ks mladučké cukety | Cuketa čerstvá | |
| 1 1 cibuľu | ||
| 3 PL 3 PL oleja | ||
| 2 PL 2 PL dijonskej horčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| soľ | Sůl mořská | |
| citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
| hrsť hrsť olív | Olivy čerstvé zralé | |
| petržlenová vňať | Petržel nať čerstvá |