Nutriční hodnoty (Vepřová zázvorová pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 473 kJ / 1 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 215,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,40 g |
| Tuky | 34,04 g |
| – nasycené | 8,03 g |
| – nenasycené | 17,81 g |
| –– mononenasycené | 14,62 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 14,13 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 536 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 31,45 g |
| – cukry | 5,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g vepřového masa (měla jsem plec) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 1 lžíce 1 lžíce celého kmínu | Kmín | 15 g |
| 1 1 vodorovná lžíce zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |