

Vajíčková pomazánka
Suroviny
- Máslo
- natvrdo uvařená vejce
- zavařené okurky
- jemně krájená cibule
- hořčice
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Vejce a okurky nastrouháme na jemném struhadle a vymícháme s máslem, hořčicí a cibulí.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 70 kuchařů a kuchařek
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Vajíčková pomazánka
-
Výborná a moc ji doporučuji skusit každemu
-
Moc dobrá: použila jsem:6 na tvrdo uvařených vajíček, 1 středně velkou cibuli,sůl,pepř,4 polévkové lžíce plnotučné hořčice,4 lžíce kvalitní tatarské omáčky,4 ks taveného sýru se smetanovou příchutí(trojúhelníčky),1/4 kostky másla..vše jsem rozmixovala tyčovým mixérem,do středné tuhé směsi. Okurky jsem vynechala.Zkuste..je fakt dobrá k snídani i třeba na svačinu.
-
jdu zkusit Vaší pomazánku,dám vědět jak se povedla.
-
Dělala jsem přesně podle savlinky
-
DNES jsem opět dělala..dala jsem ještě tavený velký sýr a tatarku a je
-
I já dnes dělala vaj.pomazáku,ale okurky nedávám