Nutriční hodnoty (Kynutý tvarohový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 252 kJ / 5 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 58,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,66 g |
Tuky | 186,32 g |
– nasycené | 100,87 g |
– nenasycené | 69,19 g |
–– mononenasycené | 58,04 g |
–– polynenasycené | 11,15 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 60,54 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 3,94 g |
Sůl | 9,45 g |
Sacharidy | 762,36 g |
– cukry | 384,20 g |
––– laktóza | 20,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 balíček 1 balíček sušeného droždí | Droždí sušené | 8 g |
60 g 60 g krystalového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2,5 dcl 2,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
1,5 dcl 1,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g práškového cukru | Cukr bílý | 150 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |