Nutriční hodnoty (Šťavnatý cizrnový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 537 kJ / 2 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 88,21 g |
| Tuky | 100,39 g |
| – nasycené | 19,43 g |
| – nenasycené | 74,59 g |
| –– mononenasycené | 50,57 g |
| –– polynenasycené | 24,03 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 149,11 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,13 g |
| Sůl | 2,46 g |
| Sacharidy | 155,97 g |
| – cukry | 20,95 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g cizrny | Cizrna | 400 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sušených rajčat v olivovém oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 200 g |
| 1/2 1/2 mladého pórku | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 100 g |
| 3 lžičky 3 lžičky bazalkového pesta | Pesto bazalkové | 15 g |
| 2 lžičky 2 lžičky pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 10 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |