Nutriční hodnoty (Buchta s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 10 844 kJ / 2 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,50 g |
| Tuky | 28,43 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 13,15 g |
| –– mononenasycené | 8,98 g |
| –– polynenasycené | 4,18 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 28,50 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 447 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 489,20 g |
| – cukry | 122,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
| 1 sáček 1 sáček kypřicího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 3 hrsti 3 hrsti rozinek | Rozinky | 150 g |