Nutriční hodnoty (Pýchavky s paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 868 kJ / 685 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
| Tuky | 58,61 g |
| – nasycené | 23,34 g |
| – nenasycené | 33,33 g |
| –– mononenasycené | 24,08 g |
| –– polynenasycené | 9,24 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 4,96 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 29,20 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká houba pýchavka | Hřib čerstvý | |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 lžíce 4 lžíce tuku | Margarín | 60 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička sušené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| vývar (i z masoxu) | Vývar masový | |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |