Nutriční hodnoty (Tvarohové noky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 013 kJ / 1 437 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,01 g |
| Tuky | 65,50 g |
| – nasycené | 22,09 g |
| – nenasycené | 35,15 g |
| –– mononenasycené | 27,08 g |
| –– polynenasycené | 8,07 g |
| ––– omega 3 | 1,99 g |
| Vláknina | 14,33 g |
| Cholesterol | 616 mg |
| Sodík | 723 mg |
| Sůl | 1,57 g |
| Sacharidy | 123,60 g |
| – cukry | 33,19 g |
| ––– laktóza | 19,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 5 lžic 5 lžic solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 15 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| pepř černý | Pepř černý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 větší rajský protlak | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 svazek 1 svazek čerstvé bazalky (anebo 1 lžíci sušené) | Bazalka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |