Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 79,50 g |
Tuky | 167,15 g |
– nasycené | 71,41 g |
– nenasycené | 91,82 g |
–– mononenasycené | 69,50 g |
–– polynenasycené | 22,32 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 157,65 g |
Cholesterol | 255 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,40 g |
Sacharidy | 156,95 g |
– cukry | 58,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
250 g 250 g uvařené cizrny nebo z nálevu | Cizrna | 250 g |
150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
400 g 400 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2-3 řapíky 2-3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1250 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 dcl 4 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 kávové lžičky červené papriky - může být i uzená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |