Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 554 kJ / 3 478 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 115,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,50 g |
| Tuky | 167,15 g |
| – nasycené | 71,41 g |
| – nenasycené | 91,82 g |
| –– mononenasycené | 69,50 g |
| –– polynenasycené | 22,32 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 157,65 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,40 g |
| Sacharidy | 156,95 g |
| – cukry | 58,85 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích stehenních řízků | Kuřecí stehenní řízky | 500 g |
| 250 g 250 g uvařené cizrny nebo z nálevu | Cizrna | 250 g |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 400 g 400 g pasírovaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 400 g |
| 200 g 200 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2-3 řapíky 2-3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1250 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 dcl 4 dcl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
| 3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 kávové lžičky červené papriky - může být i uzená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |