Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky s cizrnou a zelenými fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 554 kJ /
3 478 kcal
Bílkoviny194,75 g
– z toho živočišné bílkoviny115,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny79,50 g
Tuky167,15 g
– nasycené71,41 g
– nenasycené91,82 g
–– mononenasycené69,50 g
–– polynenasycené22,32 g
––– omega 30,80 g
Vláknina157,65 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 4,03 g
Sůl9,40 g
Sacharidy156,95 g
– cukry58,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích stehenních řízků Kuřecí stehenní řízky 500 g
250 g 250 g uvařené cizrny nebo z nálevu Cizrna 250 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
400 g 400 g pasírovaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 400 g
200 g 200 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 200 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
2 2 lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
2-3 řapíky 2-3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1250 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 dcl 4 dcl bílého suchého vína Víno bílé suché 400 ml
3 snítky 3 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 kávové lžičky červené papriky - může být i uzená Paprika červená čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.