Nutriční hodnoty (Houbové ragú s uzeným bůčkem a paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 793 kJ / 1 385 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,67 g |
| Tuky | 92,79 g |
| – nasycené | 24,62 g |
| – nenasycené | 49,02 g |
| –– mononenasycené | 39,23 g |
| –– polynenasycené | 9,79 g |
| ––– omega 3 | 0,39 g |
| Vláknina | 43,27 g |
| Cholesterol | 138 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 7,50 g |
| Sacharidy | 52,72 g |
| – cukry | 29,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g lesních hub | Hřib čerstvý | 500 g |
| 300 g 300 g libovějšího tepelně opracovaného uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 300 g |
| 1-2 1-2 větší papriky | Paprika červená čerstvá | 225 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty ( viz fotka ) | Pasta papriková | 15 g |
| kmín | Kmín | |
| vývar (i z kostky) | Vývar hovězí | |
| cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |